Menu
A+ A A-
TPL_GK_LANG_VM_ZOOM

ΣΚΟΝΗ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ RED VELVET (Red velvet cake mix) 1Kg FunCakes (κωδ. 0060)

Κατασκευαστής: Fun Cakes Netherlands Email
Τιμή πώλησης: 10,95 €
  • Περιγραφή
Ένα τέλειο βαθύ κόκκινο χρώμα, μια υφή απαλή σαν βελούδο και μια λεπτή νότα γεύσης σοκολάτας. Αυτό είναι που κάνει ένα πραγματικό αμερικανικό Red Velvet Cake. Αρχικά συνδυάστηκε με ένα ωραίο κρέμα τυριού για να κάνει αυτό το κόκκινο χρώμα να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Το λατρεύουμε και πιστεύουμε ότι κάθε ζαχαροπλάστης πρέπει να μπορεί να το φτιάξει. Πάρτε λοιπόν στα χέρια σας αυτό το FunCakes Mix for Red Velvet Cake και απλώς προσθέστε φυτικό λάδι, αυγά και νερό στο μείγμα! Διασκεδαστικό γεγονός, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το χρησιμοποιήσετε μόνο για το κλασικό red velvet κέικ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε red velvet cupcakes ή red velvet cakepops!
 
Με αυτό το μείγμα ψησίματος ετοιμάζετε εύκολα ένα απαλό και αφράτο κόκκινο βελούδινο κέικ με ελαφριά γεύση σοκολάτας.
Προσθέστε μόνο φυτικό λάδι, αυγά και νερό για να ετοιμάσετε αυτό το τέλειο κόκκινο κέικ ποιότητας ζαχαροπλαστικής.
Αυτό το μείγμα κέικ είναι επίσης κατάλληλο για την παρασκευή cupcakes από κόκκινο βελούδο.
Περιεκτικότητα: 1 κιλό.
Προετοιμασία: Δείτε τον πίνακα με τις ποσότητες στη συσκευασία ή μπείτε στο www.funcakes.com για αναλογίες και χρόνο ψησίματος. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C (θερμικός φούρνος 160°C). Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βάλτε το μείγμα, το νερό, τα αυγά και το φυτικό λάδι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε για 6-8 λεπτά σε ένα ελαφρύ χυλό. Ρίχνουμε το μίγμα σε αλειμμένο ταψί (γεμάτο το 1/2 έως 2/3) και ψήνουμε το κέικ στο φούρνο. Κατάλληλο και για cupcakes (περίπου 20 cupcakes με συνταγή μείγματος 500 g), χρόνος ψησίματος περ. 20 λεπτά στους 175°C (θερμικός φούρνος 160°C).
 
Συστατικά: αλεύρι σίτου, ζάχαρη, άμυλο σίτου, διογκωτικό: E500, E450, E341, σκόνη κακάο (αποβουτυρωμένο), γαλακτωματοποιητής: E472b (φοίνικα, κραμβόσπορος), E477 (φοίνικα), σιρόπι γλυκόζης (αποξηραμένο), χρώμα: E129, αλάτι,  αλεύρι σόγιας , πυκνωτικό: E466, E415, αρωματικό.
E129: μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά.
Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με  έντονους κόκκινους χαρακτήρες. Μπορεί να περιέχει ίχνη από: αυγό, γάλα και λούπινο.
Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Αυτό το προϊόν είναι: Πιστοποιημένο Halal.
No E171 - Δεν περιέχει E171.
 

Δείτε σχετικό video (για 500gr μίγμα).

Συνδεθείτε για να φράψετε σχόλιο.

ΣΥΝΔΕΣΗ or ΕΓΓΡΑΦΗ